Vælg den rigtige bh
  • Gratis fragt over 599 DKK
  • 2-3 dages leveringstid
  • Åbent køb 14 dage

BH-guide
Hvilken bh-model passer til dig?

Hos Swegmarks har vi stor viden om, hvilke detaljer der løfter en bh, og som løfter dig på den bedste måde. Kvalitetsmaterialevalg, gode syninger og design er blot nogle få ting, der gør din dag lettere. Ligesom der er forskellige typer bryster, er der også forskellige typer bh'er. Til forskellige smag og stilarter, men også til forskelligt brug og lejligheder. Du skal have det godt i din bh hele dagen. Læs om vores forskellige varianter og find den bh, der passer til dig.

Mjuk bh

Blød-BH

For de af jer, der synes, at en bøjle-bh er ubehagelig. Designet til at give dig større komfort uden at miste funktion. Fås i skålstørrelse A-I.

KØP Blød-BH ►
Bygel-BH

Bøjle-BH

En bh med bøjle giver en god støtte til alle typer bryster. Har du en stor barm, kan du satse på en bøjle-bh med fyld for ekstra støtte. Fås i skålstørrelse A-G.

KØP Bøjle-BH ►
Formpressad bh

Formstøbt bh

T-shirt-bh, der både er behagelig og praktisk talt usynlig under tøjet, fordi den er helt uden sømme. Fås i skålstørrelse A-H.

KØP Formstøpt-BH ►
Framknäppt bh

BH med lukning fortil

En bh med lukning fortil er meget nemmere at tage på i forhold til en almindelig bh. Fås i skålstørrelse B-F.

KØP BH med lukning fortil ►
Sportbh

Sports-BH

BH med forstærkninger til at modstå ekstra belastninger og holde barmen på plads. Ofte fremstillet i åndbare materialer. Fås i skålstørrelse A-I.

KØP Sports-BH ►
Amningsbh

Fairtrade-BH

Vores bh'er i økologisk bomuld og Fairtrade er behagelige at have på og fremstillet i lækkert bomuldsmateriale af høj kvalitet. Fås i skålstørrelse B-I.

KØP Fairtrade-BH ►
Vilken bh passar dig?

PROBLEMLØSEREN

Sådan undgår du en ubehagelig bh

Bh

BH-bånd, der sidder højt oppe på ryggen

Hvis båndet går op i ryggen, er pasformen ikke korrekt. Det betyder, at bh'en er for stor hele vejen rundt, eller at skulderstroppene er for stramme. Løsn skulderstropperne en smule og se om bagstykket sidder bedre. Bagstykket er vigtigt for støtten, og pasformen har derfor stor betydning. Hvis du løfter armene op eller bevæger dem, skal båndet stadig sidde godt på plads og ikke rykke rundt.

Bh

Skulderstropper på en bh, der skærer ind i skulderen

Skærer stroppen, kan det skyldes, at stroppen er for smal og ikke giver dig den rette støtte, hvilket betyder, at stroppen gør hele jobbet i stedet. Prøv at løsne stroppen og se, hvordan det føles, alternativt prøv en bh med bredere skulderstropper, der løfter og støtter.

Bh

BH-bånd, der er placeret på brystet

Hvis bh-båndet går op på brystet, har du for små bøjler. Prøv en større størrelse.

Bh

Sidebøjle på en bh, der gnider på ydersiden af et bryst

Hvis bøjlen gnider på ydersiden af brystet, er bøjlen sandsynligvis for lille. Prøv en større skål. Det er vigtigt, at brystvævet holdes helt indenfor af bøjlen. Prøv med en større skålstørrelse.

Bh

BH med løse skålkanter

Hvis bh-skålene bliver "baggy", fylder brysterne højst sandsynlig ikke skålen ud, og så bør du prøve en mindre skålstørrelse. Sidder skålene stabilt, og der kun er folder, hvor skålen møder skulderstroppen, kan du prøve at stramme skulderstroppen. Det kan også være, at skålmodellen ikke passer. Så kan du prøve en anden model, hvor skålen ikke sidder så højt, f.eks. en balconette.

Bh

BH hvor brysterne vælter ud over skålen

Hvis brysterne vælter ud over, har du for små skåle. Prøv en bh med en større skål.