Pleje
  • Gratis fragt over 599 DKK
  • 2-3 dages leveringstid
  • Åbent køb 14 dage

BH-guide
Pas på dit undertøj

Swegmarks lover altid høj kvalitet og komfort. Men for at bevare formen og sørge for, at tøjet holder længe, er det vigtigt at passe på undertøjet. Den rigtige form for vask og pleje øger levetiden for dit undertøj, så du kan bruge og trives i dit tøj i rigtig lang tid.

Ta hand om dina underkläder

PAS PÅ DIT UNDERTØJ

Dit undertøj holder meget længere, hvis du passer på det og behandler det ordentligt. En god bh holder i årevis.

VASK GERNE I HÅNDEN

Det allerbedste er ikke at vaske dit undertøj i vaskemaskinen. Vaskemaskinen slider hårdt på materialerne, hvilket kan påvirke pasformen negativt. Håndvask i stedet, så forlænger du dit undertøjs levetid. Rengør med et mildt vaskepulver, skyl grundigt og hæng det til tørre. Ønsker du at vaske din bh og trusser i en vaskemaskine, er det mest skånsomt at vaske dem ved 40 grader og bruge et mildt vaskepulver. Farvet undertøj skal altid vaskes med vaskemiddel til kulørt tøj. Til hvide beklædningsgenstande kan du bruge vaskemiddel med optisk blegning, da det opfrisker det hvide. Brug aldrig vaskemiddel med blegemiddel, heller ikke på hvidt tøj. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet. Skyllemiddel bør undgås, da der for eksempel i sportsbh'er findes særlige materialer, der kan blive beskadiget af dette (tynde bløde fibre, der ånder). Der er stor risiko for, at porerne i fibrene sætter sig ved brug af skyllemiddel, og at åndbarheden går tabt.

BRUG VASKEPOSE

Vælger du at vaske dit undertøj i vaskemaskinen, anbefaler vi, at du bruger en vaskepose, hvis der er tale om en bøjle-bh. Ellers er der risiko for, at bøjlen kryber ud og ødelægger vaskemaskinen.

BLAND IKKE

Bland ikke strømpebukser med hvidt syntetisk undertøj. Alle strømpebukser indeholder farve, og ved hver vask frigiver de farve, der let optages af hvide trusser og bh'er. Undertøj skal helst vaskes separat.

BRUG TØRRETUMBLER VED SVAG VARME

Det bedste er at hænge dit undertøj til tørre. Hvis du stadig ønsker at tørretumble det, skal du gøre det ved lav varme. Ellers risikerer du at beskadige gummielastikkerne i tøjet. Kontroller først, om det er muligt at tørre tøjet i henhold til vaskeanvisningen.


Vaskevejledningssymboler

Vasketøjssymboler og vaskeanvisninger kan nogle gange være svære at forstå, og forkert vask kan resultere i meget uønskede resultater!

Denne enkle guide til vasketøjsråd og -symboler indeholder alt, du behøver at vide, når det kommer til vores mest almindelige vaskesymboler, og hvad de betyder. Har du spørgsmål, så ring endelig til vores kundesupport!

Handtvätt

Håndvask

Kun håndvask i maks. 40 grader. Håndvask ved temperaturer mellem 30 °C og 40 °C afhængigt af emnet. Opløs først finvaskemidlet i rigeligt med vand. Lad tekstilerne flyde i sæbeopløsningen og rør forsigtigt rundt. Skrub, træk eller vrid ikke tekstilerne. Skyl derefter tekstilerne godt, pres forsigtigt overskydende vand ud og træk forsigtigt til den rigtige form.

Maskintvätt

Maskinvask

Normal maskinvask eller håndvask ved maksimalt 40 grader. Vaskeprogram til f.eks. mørkfarvede beklædningsgenstande i bomuld, polyester, blandede fibre mv.

Ej blekmedel

Ikke blegemiddel

Blegemiddel må ikke anvendes. Brug kun vaskepulver uden blegemiddel.

Ej torktumling

Tåler ikke tørretumbler

Bør ikke tørretumbles. Bedst at hænge dit undertøj til tørre for at bevare materialernes egenskaber og pasform.

Strykfritt

Ingen strygning

Tåler ikke strygning eller rulning. Undertøj indeholder materialer og detaljer, der kan tage skade, hvis de udsættes for høje temperaturer eller tryk.

Ej kemtvätt

Tåler ikke kemisk rens

Kemisk rens er ikke tilladt. Undgå også at bruge pletfjerner, der indeholder opløsningsmidler.

Underklädersvård