Materialevejledning | Swegmark Of Sweden
  • Gratis fragt over 599 DKK
  • 2-3 dages leveringstid
  • Åbent køb 14 dage

BH-guide
Materialevejledning

Eftersom kvalitet og komfort er utroligt vigtigt, er vi bevidste om valget af de anvendte materialer og deres egenskaber. Det skal være rart at bære, holde længe og gerne være fremstillet til at kunne være tæt på kroppen og have mindst mulig indvirkning på miljøet. Læs vores materialevejledning og bliv opmærksom på, hvordan materialerne påvirker oplevelsen og holdbarheden.

Bomull
Fairtrade

Bomuld

Det kommer fra bomuldsplanten. Bomulden tåler vask og har en god slidstyrke. Bomuld er et almindeligt materiale i vores tøj, da det er behageligt at have tæt på kroppen.


Fairtrade-certificeret bomuld produceres hovedsageligt i smålandbrug. Mærket er en selvstændig garanti for, at producenten får en rimelig betaling for sin bomuld og er certificeret i overensstemmelse med internationale Fairtrade-kriterier.

Økologisk bomuld dyrket efter principper og regler for økologisk landbrug. Avlere må ikke anvende syntetiske pesticider eller kunstgødning ej heller genetisk modificerede organismer (GMO'er).

Lycra

Elastan

Er en elastisk fiber, der kombineres med andre materialer for at skabe et behageligt og strækbart materiale. Eftersom at det er så elastisk, bruges det ofte i materialer til undertøj og badetøj.


Lycra Beauty er specielt designet til at opfylde de krav og den funktion, som du finder i blandt andet undertøj.

coolmax

Polyester

Er den mest almindelige syntetiske fiber. Polyesterfiber er også formstabil, hvilket betyder, at tøjet bevarer sin pasform. Polyesterfibre fører/trækker fugt væk fra huden og ud til overfladelaget, hvor det fordamper. Materialet bevarer sin blødhed og komfortfølelse, selv under sportstræning eller når det bæres i længere tid.


Vi bruger blandt andet Coolmax®-polyester til den bedste funktion og komfort i sports-bh'er.


Polyamid

Polyamid er en syntetisk fiber, der er stærk og elastisk, og som ikke rynker. Det tørrer hurtigt og tiltrækker ikke fugt. Polyamid er slidstærkt og giver tøjet en lang levetid.


RECO Nylon

RECO Nylon er en nylon formuleret på tidligere, allerede brugt nylon, som ellers ville blive kasseret. RECO Nylon har de samme egenskaber som almindelig nylon, men med mindre påvirkning af miljøet. 3 fantastiske fordele ved RECO Nylon:
1. 88 % mindre kuldioxidudslip sammenlignet med almindelig nylon
2. 84 % mindre affaldsforbrug end almindelig nylon
3. 88 % mindre vandforbrug end almindelig nylon

Materialguide