Købsbetingelser
  • Gratis fragt over 599 DKK
  • 2-3 dages leveringstid
  • Åbent køb 14 dage

Kjøpsvilkår

Priser

Priserne er inklusive moms (p.t. 25 %). Vi tager forbehold for eventuelle prisstigninger, momsreguleringer, valutaændringer, trykfejl, prisfejl, udsolgte varer mv. Vi informerer dig om disse ved bestilling.

Mindreårige

Underwear Sweden AB må i henhold til lovgivningen ikke behandle bestillinger til personer under 18 år. Mindreårige (under 18 år) skal have tilladelse fra en forælder eller værge for at kunne bestille hos os.

Køb/betalingsmetoder

Vi tilbyder i samarbejde med Klarna AB  Klarna Checkout, som præsenterer de betalingsmuligheder, du kan benytte. På nuværende tidspunkt tilbyder vi følgende betalingsmuligheder via Klarna Checkout: faktura, kassekredit, kortbetaling eller direkte betaling via bank.

Faktura er standardindstillingen for betalingsmetode, hvor det er muligt. Ved betaling mod faktura gælder Klarnas til enhver tid gældende fakturabetingelser, som p.t. er 14 dages kredit, rykkergebyr på 60 kr. og morarenter svarende til 24 % plus Nationalbankens til enhver tid gældende udlånsrente. Klarna opfylder kravene i PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Når du accepterer købsbetingelserne i Klarna Checkout, accepterer du også dit betalingsansvar som kunde. Ved at klikke på "Gennemfør køb" accepterer du Underwear Sweden ABs generelle betingelser.

Du kan finde flere oplysninger om Klarna på www.klarna.com/dk. Hvis du har spørgsmål vedrørende din betaling, bedes du kontakte Klarna, som håndterer al vores fakturering, for at få hurtig hjælp. Klarna kan også sende dig en ny kopi af fakturaen, enten via e-mail eller via brev.

Rabatkoder og tilbud

Kampagner med rabatkoder eller andre tilbud kan ikke aktiveres eller prisjusteres efter købet. Rabatkoder skal aktiveres ved kassen, inden købet gennemføres, for at være gyldige. Rabatkoder, som gælder for ét køb/én lejlighed, anses som brugt, selvom du returnerer varen, og kan ikke rettes eller anvendes på en anden vare ved ombytning/returnering, inden returneringen er godkendt. Ved ombytning kan en vare, der er købt til rabatpris, kun byttes til en tilsvarende vare. Du kan f.eks. ikke bytte varen til en vare, der har samme pris som den oprindelige vare før rabat. Rabatkoder gælder kun for varer til normal pris, hvis intet andet er angivet, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Vilkår for tilbuddet "3 for 2"

Tilbuddet "køb 3 betal for 2" gælder i fastsatte kampagneperioder på varer til udsalgspris eller normal pris. Når du køber tre varer, får du automatisk den billigste vare med i købet. OBS: Hvis du returnerer den gratis vare, tilbagebetales købsprisen ikke, da du ikke oprindeligt har betalt for varen. Hvis du returnerer en vare, som du har betalt for, men vælger at beholde den gratis vare, har du ikke længere ret til at benytte dig af kampagnen "3 for 2", og du skal derfor betale for den gratis vare. Hvis vi har solgt flere varer, end vi har på lager, eller hvis et produkt er udsolgt, forbeholder vi os ret til at annullere hele din ordre eller de dele af din ordre, vi ikke kan levere. Kampagnen kan ikke kombineres med andre tilbud

Betingelser for kampagner med gratis gave

Ved kampagner af typen "med i købet" skal den medsendte gratis gave altid returneres, når du returnerer den købte vare, hvis din ordre ikke længere opfylder betingelserne for kampagnen. Hvis den gratis vare ikke returneres, bliver du opkrævet betaling for varens værdi, hvis ordren ikke opfylder betingelserne for kampagnen.

Fragt

Gratis fragt gives ved køb af varer for over 599 DDK. Tilbuddet om gratis fragt gælder kun standardlevering med PostNord My Pack.

Ved køb af varer med en samlet værdi på under 599 DDK opkræves et fragtgebyr på 39 DDK ved valg af standardlevering. Vores standardleverancer sendes altid med PostNord My Pack.

Levering

Den normale leveringstid er 2-3 arbejdsdage fra det tidspunkt, hvor du har afgivet bestillingen. Hvis din ordre bliver forsinket, kontakter vi dig og foreslår en ny leveringsdato. Du har derefter ret til at annullere købet. Hverken prisnedsættelser eller prisstigninger, som vises i vores webshop, påvirker ordrer, der allerede har forladt vores lager.

Udsalg, kampagner og helligdage

I perioder med spidsbelastning tager vi forbehold for noget længere leveringstider. Vi lover naturligvis, at vi gør vores bedste for at få afsendt din pakke hurtigst muligt

Uafhentede pakker

For alle uafhentede pakker forbeholder vi os ret til at opkræve kunden omkostningerne til returforsendelse og håndtering (p.t. 150 DDK). Pakken bliver liggende på udleveringsstedet i ca. 7-14 dage. Kontakt fragtfirmaet for at få yderligere oplysninger.

Fortrydelsesret og returnering

Du har ret til at fortryde dit køb og returnere dine varer inden for 14 dage efter modtagelse. Produkter af intim natur indgår ikke i fortrydelsesretten. Trusser falder ind under denne kategori.

Swegmark/Abecita/Salming tager bh’er og badetøj retur, men ved returnering af bikinitrusser og badedragter skal beskyttelsesmærket i skridtet være intakt, for at returneringen kan godken- des. Produkter af intim natur indgår ikke i fortrydelsesretten. Underbukser og trusser falder ind under denne kategori.

Brug den vedlagte returforsendelsesseddel og sæt den på ydersiden af ​​pakken. Returfragt (p.t. 49 DKK) er forudbetalt, dette vil blive opkrævet hos dig ved justering af dit køb. Ved returnering bærer du selv transportrisikoen, dvs. at du er ansvarlig for varerne, indtil trans- portøren har overleveret dem til os.

Det tager omkring 5-10 hverdage for os at håndtere din returnering.

Følgende gælder for varernes kvalitet ved returnering/ombytning:
– Etiketter, plomberinger og andre produktmærkater skal blive siddende.
– Varens emballage skal være ubeskadiget.
– Varen skal være ubrugt samt ren og fri for makeup, hår, parfume eller andre lugte.
– Ved returnering af badedragter og bikinitrusser skal beskyttelsesmærket i skridtet være in- takt, for at returneringen kan godkendes.
– Trusser kan ikke returneres, da de regnes for at være produkter af intim natur og ikke har no- get beskyttelsesmærkat i skridtet.
– Der må ikke mangle nogen dele (bh-strop eller lignende).
– I tilfælde af forkert levering eller manglende varer bedes du kontakte os direkte og senest 3 arbejdsdage efter modtagelse af pakken.

Tilbagebetaling/Reklamation

Tilbagebetaling sker via Klarna inden for 14 dage efter godkendt returnering og højst 30 dage efter købet.
Hvis varen er beskadiget eller ødelagt ved levering, skal du foretage en reklamation og sende varen tilbage til nedenstående adresse.
Varen skal emballeres ordentligt og returneres sammen med dette dokument. Du skal selv beta- le for at sende varen retur, men fragtomkostningerne krediteres, hvis reklamationen godkendes.

Force Majeure

Vi betragter os som fritaget for vores forpligtelser i medfør af denne aftale i tilfælde af ændringer i lovgivningen, regeringsindgreb, konflikter på arbejdsmarkedet, brand, oversvømmelse, krig, terrorisme, sabotage, større ulykker eller lignende hændelser

Beskyttelse af personoplysninger

Ved bestilling angiver du personoplysninger såsom navn, adresse, personnummer, dato og telefonnummer.
Ud af disse personoplysninger bruger Underwear Sweden AB kun navn, adresse, dato og telefonnummer. De øvrige oplysninger håndteres kun af Klarna.

I forbindelse med registrering og bestilling accepterer du, at vi gemmer og bruger dine oplysninger i virksomheden for at kunne opfylde vores forpligtelser over for dig. Underwear Sweden AB videregiver ikke personoplysninger til tredjeparter. Underwear Sweden AB behandler alle personoplysninger i overensstemmelse med GDPR.

Når du registrerer dine oplysninger, giver du samtykke til, at Underwear Sweden AB gemmer oplysningerne i vores kampagneregister. Underwear Sweden AB bruger oplysningerne til at forbedre vores service og vores tjenester.

Underwear Sweden AB samkører registeret med alle virksomhedens varemærker.
Hvis du ikke længere ønsker at stå i registeret, skal du kontakte Kundeservice.
I overensstemmelse med GDPR har du ret til én gang om året og uden omkostninger at få indsigt i de personoplysninger om dig, der er registreret hos Underwear Sweden AB.

Anmodningen skal fremsættes skriftligt til Underwear Sweden AB, Box 281, 501 13 Borås, Sverige.
Hvis de registrerede oplysninger er forkerte, har du ret til at få dem rettet.

Spørgsmål?

Kontakt Kundeservice