• Gratis fragt over 599 DKK
  • 1-4 dages leveringstid
  • Åbent køb 14 dage

Abecitas bestseller

Sport-BH från Abecita

SPORTS-BH

Vores sports-bh'er til designet til træning med både høj og lav intensitet og giver dig god støtte og komfort, mens du er aktiv.
Badkläder från Abecita

BADETØJ

Vi tilbyder et bredt sortiment af badetøj til kvinder i flere forskellige modeller og størrelser til alle typer af kropsformer.

Endelig sol & svømning

Mjuk-BH från Abecita

BLØD-BH

Giv din barm en naturlig form og god støtte med en bh helt uden bøjle. En bh, som føles blød og behagelig hele dagen. Måske finder du din nye favorit?
Amnings-BH från Abecita

AMME-BH

Som nybagt mor fortjener du det allerbedste. Vi tilbyder skønne og brugervenlige amme-bh'er, både med og uden bøjle.

Abecita

Abecita står for undertøj og badetøj i skandinavisk design med en god pasform. Vi tilbyder et bredt udvalg af bh'er, badedragter, bikinier, sports-bh'er, protese-bh'er og trusser i et bredt størrelsesinterval – fordi vi ved, at alle kvinder er forskellige.

Takket være en lang tradition og erfaring har Abecita opnået specialviden om undertøj og går ikke på kompromis med funktion eller kvalitet. For os er det en selvfølge at lade kvinders behov styre sortimentet. Vi arbejder efter nøgleordene Funktion, Komfortabel og Feminin.

Noget, der er meget vigtigt for os, og som gennemsyrer hele vores proces, er bæredygtighed. Vi træffer bevidste valg allerede i designprocessen, hvilket betyder, at vi sikrer bæredygtighed i alle faser.