• Gratis fragt over 599 DKK
  • 1-4 dages leveringstid
  • Åbent køb 14 dage

Træningsunderbukser

Salmings træningsunderbukser er specielt designet til at passe til fysisk aktivitet. Inspiration er hentet fra erfarne atleters behov for komfort og pasform. Fremstillet i COOLMAX®, som er et materiale, der indeholder et fiberbaseret fugtstyringssystem, som fjerner fugt fra huden under træning og giver huden mulighed for at trække vejret. Salming Underwear - Undertøj til dig med en aktiv livsstil.
Filter: Vis filter Skjul filter
Størrelse
Farve

Undertøj til motion og fysisk aktivitet

Vores undertøj er specielt designet til aktive mænd og passer perfekt til enhver form for fysisk aktivitet. Materialet transporterer fugt væk og er tilpasset høj belastning. Uanset hvilken slags underbukser du leder efter. Uanset om det er træningsunderbukser til mænd med flade sømme og ekstra stretch eller et par bomuldsunderbukser, der absorberer fugt, som er tilpasset træning, kan du finde det her. Vi har udviklet og skabt undertøj til mænd i over 30 år og tilbyder gode underbukser af høj kvalitet, innovativt design og bæredygtige materialer.

Bredt udvalg af underbukser til træning

Præcis hvilket undertøj, der passer til dig, afhænger af kropsform og anvendelsesområde. Til træning vil du blandt andet bruge et par boxershorts, der er tættest på kroppen under træning. Vi har også et bredt udvalg af almindelige underbukser, der passer perfekt uanset anledningen. Hvis du har brug for at vide mere eller har et konkret spørgsmål, kan du altid kontakte vores professionelle kundeservice eller læse mere under hver produktbeskrivelse.