Finde den rigtige bh-størrelse
  • Gratis fragt over 599 DKK
  • 2-3 dages leveringstid
  • Åbent køb 14 dage

BH-guide
Sådan måler du for at finde den rigtige bh-størrelse

For en behagelig oplevelse hele dagen er det vigtigt, at du bærer en bh i den rigtige størrelse, noget der nogle gange kan være svært. Brug gerne vores guide til at se, hvordan det hele skal sidde. Det betaler sig at bruge tid på at finde den helt rigtige bh. Gør dine skuldre ondt på grund af din bh? Eller gør det ondt og føles ubehageligt? Tjek vores problemløser, måske er der et simpelt trick til at justere din bh, så den sidder perfekt. En bh skal man kunne have på hele dagen uden problemer.

Ta hand om dina underkläder

VÆLG DEN RIGTIGE STØRRELSE

Vidste du, at en del undersøgelser viser, at 70 % af alle kvinder bærer bh'er i forkert størrelse. Dårlig pasform er grunden til, at mange kvinder har rygsmerter og hovedpine. En bh, der sidder godt, har man lyst til at gå med.

SÅDAN SKAL EN BH SIDDE

Læn dig frem, når du tager din bh på. Med den rigtige størrelse fylder brysterne hele skålen. Juster derefter skulderstropperne. De skal hverken skære i skuldrene eller sidde så løst, at de falder ned. Den nemmeste måde at teste, om du har strammet helt rigtigt, er at skubbe den ene skulderstrop ned over skulderen. Hvis den anden skulderrem også ryger ned, skal de strammes. Rygbåndet skal sidde lige og ikke gå op i ryggen. Hvis der dannes en hudfold over kanten, er størrelsen for lille.

ER DU SIKKER PÅ DIN STØRRELSE?

Det er ikke ualmindeligt at ændre størrelse. Prøv altid, før du køber en bh. For at finde din størrelse har du brug for to dimensioner: omfanget omkring og under brystet. Forskellen i cm mellem målet under brystet og målet over brystets højeste punkt bestemmer skålstørrelsen.

SÅDAN MÅLER DU

Giv dine bryster god støtte i form af en velsiddende bh, og de vil holde deres elasticitet og form længere. En bh skal fastgøres under brystet, så det er den nederste kant af bh'en, der understøtter og bærer barmen oppe - ikke skulderstropperne. Det skal ikke være let at stikke en finger under bunden af bh'en..

For at finde den rigtige størrelse på din bh skal du måle omkredsen under og på brystet. Når du måler under brystet, bør målebåndet ikke sidde løst, lad det slutte tæt på kroppen og hold det stramt. Mål omkredsen af brystet, hvor det er højest, ved at lade målebåndet løbe over brystets højeste punkt uden at stramme. Det er målet under brystet, der bestemmer bh'ens størrelse og målingen over brystet, der bestemmer skålens størrelse.